Partsfinder

За QYT

Provide Unique Online Solutions

Engaged in the auto parts wholesale industry with 20 years ,

meeting your diversified demands for automotive parts wholesale.
  

За нас

Компаниите да воведат

Членски систем

повеќе банер

Членски систем

банер
 • Вредност и визија

  повеќе Вредност и визија
 • Фокус QYT

  повеќе Фокус QYT
 • Центар за производи

  повеќе Центар за производи

Клубови и комплети за лежишта

 • максимален
  капацитет за снабдување

  1,2 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Двоен диск со триење на преса, електрична печка со средна фреквенција,
  CNC машински алати, машина за мелење со надворешни жлебови, центар за обработка на дупчење и мелење

Хидраулични и сродни сопирачки

 • максимален
  капацитет за снабдување

  Влошки за сопирачките: 3 милиони комплети/годишно
  Диск на сопирачките: 3 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Подлога за сопирачките: автоматска вакумска мешалка, притискање со еднаков сооднос со шест станици
  Диск на сопирачките: линија за обликување со статички притисок, двоен вертикален CNC струг на дискот на сопирачките

Управување и сродни

 • максимален
  капацитет за снабдување

  3 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Автоматска машина за фалсификување /Струг за автоматска обработка

Шокирачки потпори и амортизери

 • максимален
  капацитет за снабдување

  4 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Автоматска машина за склопување

Суспензија и сродни

 • максимален
  капацитет за снабдување

  2 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Континуирана машина за удирање со матрици

Суспензија и сродни

 • максимален
  капацитет за снабдување

  3 милиони комплети/годишно

 • Производство
  опрема

  Автоматска машина за лепење

Жеџијанг YueQing

база на производство и снабдување

Максимален капацитет за снабдување

1,2 милиони комплети/годишно

Џиангсу Нантонг

база на производство и снабдување

Максимален капацитет за снабдување

3 милиони комплети/годишно

Жеџијанг Таижоу

база на производство и снабдување

Максимален капацитет за снабдување

2 милиони комплети/годишно

Жеџијанг Нингбо

база на производство и снабдување

Максимален капацитет за снабдување

4 милиони комплети/годишно

Жеџијанг Таижоу

база на производство и снабдување

Максимален капацитет за снабдување

3 милиони комплети/годишно

MOST AUTO PART WHOLESALER WILL ENCOURTER DIFFICULTIES IN PURCHASING WHOLESALE AUTO PARTS IN BULK

Our automotive parts solutions

Is your procurement process veryкомплицирано и незгодно?

Дали сте во дилема порадиквалитет на производот??

Дали сте вознемирени оддолг датум на испорака?

Дали натехнички проблемна производот треба итно да се реши?

Capital SHORTA, Can't support business expansion?

Feedback from our auto parts wholesale partners

„Дури и подобро од мојот кинески оддел за набавки“ тие имаат добра соработка со толку многу фабрики, што секогаш може да ми помогне да ги осигурам најдобрите производи и цени

„Сигурен деловен партнер“ еднаш мојата фабрика имаше проблем. Ми помогнаа да ги решам најновите добавувачи за една недела и ми ги решија големите проблеми

„Квалитетот е одличен“ Не очекував толку одличен квалитет по оваа цена порано, тие го очекуваа

1. „Заштеди премногу време“ пред да ги најдам, потрошив премногу време споредувајќи и барајќи различни видови добавувачи. Сега ми е многу олеснето што ги решавам сите проблеми со една наредба

2. „Работите станаа полесни“. Помалку се грижам за многу работи. Ми дадоа целосен каталог за да ми помогнат да ги решам проблемите во трговијата и логистиката. Нашата комуникација е опуштена и пријатна

3. „Добро и добро“ најдов многу добавувачи, тие секогаш имаа проблеми со квалитетот, додека не ги замолив да ми помогнат да се справам со овие проблеми Сангабо / Мароко мали и средни дилери

1„многу ми одговара“ Имам неколку синџири за автоделови во Маракеш. Имаат многу категории. Можам да ги најдам за нарачки кога ќе се распродадат наскоро. Тие се брзи и флексибилни

2"нивниот бренд е многу добар" Го продавам нивниот бренд, кој е многу добар, а исто така заработувам многу пари

3. „наредба да се заврши наскоро“ Го добив тоа што го сакав без никакво време. Листот за пребарување и логистиката беа побрзи отколку што мислев

Најдобро комплетно решение за вашиот бизнис со додадена вредностБрз цитат