Partsfinder

Rreth QYT

Provide Unique Online Solutions

Engaged in the auto parts wholesale industry with 20 years ,

meeting your diversified demands for automotive parts wholesale.
  

Rreth SHBA

Kompanitë për të prezantuar

Sistemi i Anëtarëve

more banner

Sistemi i Anëtarëve

banner
 • Vlera & Vizioni

  more Vlera & Vizioni
 • Fokusi QYT

  more Fokusi QYT
 • Qendra e produkteve

  more Qendra e produkteve

Komplete dhe kushineta

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  1.2 milion komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Presja e dyfishtë e fërkimit të diskut, furra elektrike me frekuencë të mesme,
  Veglat e makinerive CNC, makineri bluarëse me brazda të jashtme, qendra e përpunimit të shpimit dhe bluarjes

Brake Hidraulike dhe të ngjashme

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  Tabelat e frenave: 3 milion komplete/vit
  Disku i frenave: 3 milion komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Mbushja e frenave: mikser automatik me vakum, shtypje me raport të barabartë me gjashtë stacione
  Disku i frenave: linja e formimit me presion statik, torno CNC e dyfishtë vertikale e diskut

Drejtues dhe të ngjashëm

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  3 milionë komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Makinë automatike falsifikuese /Torno përpunuese automatike

Shocks Struts & Damper

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  4 milionë komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Makinë e montimit automatik

Pezullim dhe të ngjashme

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  2 milionë komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Makinë e vazhdueshme e grushtimit

Pezullim dhe të ngjashme

 • maksimal
  kapaciteti i furnizimit

  3 milionë komplete/vit

 • Prodhimi
  pajisje

  Makinë automatike ngjitëse

Zhejiang YueQing

bazën e prodhimit dhe furnizimit

Kapaciteti maksimal i furnizimit

1.2 milion komplete/vit

JiangSu NanTong

bazën e prodhimit dhe furnizimit

Kapaciteti maksimal i furnizimit

3 milionë komplete/vit

Zhejiang TaiZhou

bazën e prodhimit dhe furnizimit

Kapaciteti maksimal i furnizimit

2 milionë komplete/vit

Zhejiang Ningbo

bazën e prodhimit dhe furnizimit

Kapaciteti maksimal i furnizimit

4 milionë komplete/vit

Zhejiang TaiZhou

bazën e prodhimit dhe furnizimit

Kapaciteti maksimal i furnizimit

3 milionë komplete/vit

MOST AUTO PART WHOLESALER WILL ENCOURTER DIFFICULTIES IN PURCHASING WHOLESALE AUTO PARTS IN BULK

Our automotive parts solutions

Is your procurement process verye komplikuar dhe e mundimshme?

Jeni në dilemë për shkak tëkualiteti i produktit??

Jeni të shqetësuar ngadata e gjatë e dorëzimit?

A e bënproblem tekniki produktit duhet të zgjidhet urgjentisht?

Capital SHORTA, Can't support business expansion?

Feedback from our auto parts wholesale partners

"Edhe më mirë se departamenti im i blerjeve kineze" ata kanë bashkëpunim të mirë me kaq shumë fabrika, të cilat gjithmonë mund të më ndihmojnë të siguroj produktet dhe çmimet më të mira

"Partner i besueshëm i biznesit" sapo fabrika ime pati një problem. Ata më ndihmuan të zgjidhja furnitorët e fundit brenda një jave dhe zgjidhën problemet e mia të mëdha

"Cilësia është e shkëlqyeshme" Nuk e prisja një cilësi kaq të shkëlqyer me këtë çmim më parë, ata e prisnin

1. "Kursova shumë kohë" përpara se t'i gjeja, kalova shumë kohë duke krahasuar dhe kërkuar për lloje të ndryshme furnizuesish. Tani jam shumë i lehtësuar që i zgjidh të gjitha problemet me një urdhër

2. “Gjërat janë bërë më të lehta”. Unë shqetësohem më pak për shumë gjëra. Më dhanë një katalog të plotë për të më ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të tregtisë dhe logjistikës. Komunikimi ynë është i qetë dhe i këndshëm

3. "E drejtë dhe mirë" gjeta shumë furnitorë, ata gjithmonë kishin probleme me cilësinë, derisa u kërkova të më ndihmonin të merrja me këto probleme Tregtarët e vegjël dhe të mesëm Sangabo / Marok

1 "ai më përshtatet shumë" Unë kam disa zinxhirë të pjesëve të makinave në Marrakesh. Kanë shumë kategori. Mund t'i gjej për porosi kur të shiten së shpejti. Ata janë të shpejtë dhe fleksibël

2"marka e tyre eshte shume e mire" Shes marken e tyre qe eshte shume e mire dhe bej edhe shume para

3. "urdhri për të përfunduar së shpejti" Mora atë që doja pa asnjë kohë. Fleta e hetimit dhe logjistika ishin më të shpejta nga sa mendoja

Zgjidhja më e mirë e plotë për biznesin tuaj me vlerë të shtuarQuick Quotation